ویژه برنامه های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و حکیم عمر خیام برگزار شد
به همت کتابخانه عمومی شهدای ابویسان ویژه برنامه های معرفی کتاب، جمع خوانی، قصه گویی و شعر خوانی با محوریت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و حکیم عمر خیام برگزار شد.
فردوسی در شاهنامه چگونه زیستن را آموزش می دهد زینب ابویسانی، مسئول کتابخانه عمومی شهدای ابویسان ضمن گرامیداشت روز حکیم ابوالقاسم فردوسی، گفت: فردوسی با صرف 30سال از عمر خود گنجینه ارزشمند و فاخر شاهنامه را برای ایرانیان به یادگار گذاشت. وی با اشاره به نحوه نگارش و ادبیات شاهنامه، افزود: فردوسی علاوه بر حماسه سرایی در شاهنامه به انسانها چگونه زیستن را به دور از کبر، دشمنی، حسد و کینه ورزی آموزش می دهد. گفتنی است در این ویژه برنامه قصه گویی از کتاب «بیژن و منیژه» بازنویسی علی اصغر سیدآبادی توسط مریم ابویسانی؛ معرفی کتاب «قصه های تصویری شاهنامه» بازنویسی حسین فتاحی توسط مریم خداشاهی؛ شعر خوانی از کتاب «گذر سیاوش از آتش» و «شاهنامه» توسط زهرا خداشاهی و جمع خوانی کتاب «گردآفرید» بازنویسی آتوسا صالحی توسط مائده ابویسانی، فاطمه ابویسانی و زهرا قائمی اعضای کتابخانه عمومی شهدای ابویسان انجام شد.
خیام با ایجاد گاه شمار ایرانی خدمت بزرگی به جهانیان کرد زینب ابویسانی، مسئول کتابخانهعمومی شهدای ابویسان با اشاره به روز بزرگداشت حکیم عمر خیام، گفت: خیام شاعر، فیلسوف، حکیم و منجم دوره سلجوقی است که شهرتش بیشتر به واسطه سرودن رباعی و تنظیم تقویم ایرانی است که تا به امروز یکی از دقیقترین تقویمهای جهان به حساب می آید. وی افزود: رساندن جان و اصل مطلب در چهار مصرع کار بسیار دشواری است و به همین علت خیام یکی از بزرگترین رباعی سرایان جهان نام گرفته است. مسئول کتابخانه شهدای ابویسان با اشاره به برگزاری پویش رباعی خوانی همزمان با بزرگداشت روز خیام گفت: برای آشنایی بیشتر با خیام و تقویت نگاه شاعرانه به زندگی ماشینی امروزی پویش رباعی خوانی برای علاقمندان در قالب فایل صوتی از خوانش رباعیات حکیم عمر خیام برگزار شد. گفتنی است بالغ بر 50 نفر در پویش رباعی خوانی از حکیم عمر خیام شرکت کردند.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.